
 
Sommersalaten er nem at lave selv og smager fantastisk - helt anderledes end den færdigkøbte. Rør rygeostecremen sammen og server med grønsagerne vendt i - eller anrettet ved
siden af - så holder en evt. rest bedre. 
Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
  
#
125 g rygeost uden
kommen
3 spsk fløde eller
syrnet fløde 
evt. 1 lille fed
hvidløg 
½ agurk 
1 bdt radiser 
125 g cherrytomater 
1 bdt purløg 
salt og peber 
Tilbehør:
fuldkornsrugbrød 
*
 
Rør rygeost lind med
fløde og smag til med salt og peber og evt. lidt knust hvidløg. 
Vask agurken og skær
den i små tern. 
Rens radiserne og
skær dem i små tern eller tynde skiver. 
Vask cherrytomaterne
og skær dem i kvarte. 
Vend grønsagerne
sammen med rygeosten og drys med fintsnittet purløg. 
Server med groft
rugbrød til frokost eller som mellemmåltid. 
 
Tips: Prøv også at
smage ostecremen til med lidt sennep og estragon eller dild. Cremen er også
lækkert tilbehør til friskkogte, nye kartofler. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin