Logo

Bøf på sydfransk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 Personer

4 skiver velhængt oksefilet mindst 2 cm tykke.
4 løg
1 1/2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
salt, peber
frisk timian
4-6 tomater
1-2 squash
kogte ris
 
Pil løgene, skær dem i skiver og steg dem klare i olie.
Tilsæt knust hvidløg, salt, peber, timianblade, evt. lidt vand og vend godt over svag varme.
Sæt ovnen på 200ºC.
Skær tomater og squash i tynde skiver.
Læg løgene i et ovnfastfad.
Læg tomat- og courgetteskiver ovenpå.
Dryp lidt olie over og bag dem en halv times tid.
Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side.
Lad dem stå 2 minutter og trække, så varme, når at fordele sig jævnt. Skær evt. bøfferne i skiver og læg dem på tallerkener med ris og grønsager.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelkroketter med tungeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomat-slam-pamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KvarkfrikadellerDem må paven gerne spise om fredagen: Frikadeller helt uden kød, som mange synes smager...
• Ingefær Panna Cotta med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os