Logo

Gråandebryst med vilde ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gråandebryster
1 appelsin
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 porrer
20 valnøddekerner
1 dl mørk balsamico eddike
2 spsk akaciehonning
havsalt og friskkværnet sort peber
Global Cuisine vilde ris

Skindet fjernes fra andebrysterne og de steges på pande til de er brunede på begge sider, drys ses med salt og peber.

Pres appelsinsaften over kødet - og steg 10 min. på hver side.

Spæd evt. op med lidt vand eller appelsinsaft.

Peberfrugter og porrer skæres i mindre stykker varmes i wok til de er gyldne. Balsamico, akaciehonning, valnødder og salt/peber tilsættes og grønsagerne simrer ca. 5 min.

Klar til servering med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her