1 kg  skært kalvekød fra bov, tykkam eller bryst
1 porre
1 gulerod
3 tsk  salt
8 hele peberkorn
 
Suppevisk: 
1 porretop
1 bdt  persille
 
Sauce: 
25 g  smør
3 tsk  karry
2 spsk  hvedemel
½ l. suppe
1 dl  fløde
Befri kødet for sener og hinder og kom det i en ikke for stor gryde med koldt vand, der netop dækker. 
Bring det i kog og skum suppen. 
Gør grønsagerne i stand, del dem groft og kom dem i gryden sammen med suppevisk, peberkorn og salt. 
Lad kødet koge under låg ved svag varme, til det er mørt, ca 1 ½ time. Tag kød og grønsager op og hold kødet varmt tildækket i en varm skål.  Si suppen.
Saucen: 
Smelt smørret og lad karryen snurre med et par min, så frigøres smagen bedst. 
Rør melet i og spæd med suppen under omrøring.  
Lad saucen småkoge 5 min. 
Rør fløden i, smag saucen til og kog den igennem. 
Skær kødet i skiver og hæld saucen over.
Tips: Klassisk tilbehør er løse ris. Kødet kan skæres i mundrette 
stykker, før det koges. Så skal der kun koges 1 time. Retten kan 
fryses, dog bedst uden fløde i saucen.