Logo

Laksesteak med lime og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stykker fersk laks evt. laksekoteletter
2 limefrugter i skiver
 
Salat af:
1 stor buket rucolasalat
indholdet af 2 granatæbler
saft af 2 limefrugter
1 tsk ahornsirup evt. honning
gerne flydende akaciehonning
1 dl kogte afkølede ris
 
Brun laksen på en pande og lad den stege færdig i ovnen ved 200ºC i ca.
7 minutter.
Bland den rensede og tørrede salat med indholdet af granatæblerne
samt den kogte, afkølede ris.
Bland dressing og vend den i salaten.
Anret laksen på tallerkener, pynt med limeskiver og suppler med den
friske salat.
Hvis det ønskes, kan man servere hvidt brød og/eller frisk pasta til
retten.
En god kartoffel kunne være et godt alternativ.
 
Tips: Rucolasalaten fås efterhånden i dagligvarehandelen overalt, den
kan variere i styrke, og man kan enten blande den, eller vælge en
alternativ salat. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RødbedepoulardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf på spinat med peberfrugtHurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her...
• Skinkebiks med grønne bønnerHvis du har skinke og kogte kartofler til overs, så er de oplagte i denne gode resteret....
• Ris a la mandeSe, hvordan du laver en lækker og luftig ris a la mande til juleaften. Husk at gemme en...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!