Logo

Medaljer med sesam og vinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g svinemørbrad
sesamkerner
smør til stegning

Marinade:
2 dl rødvin
1-2 fed hvidløg
2 spsk tomatpuré
2-3 spsk kinesisk soya
1 tsk italiensk krydderi

Marinaden piskes sammen og mørbraden trækker nogle timer heri.
Tages op og skæres i skiver, der dyppes i sesamkerner og steger nogle min., i dulle. Tages og holdes varme mens man laver saucen af marinaden, der hældes i panden, koger med lidt smør og smages til.
Servér med sukkerærter/bønner og kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her