Logo

Rødvinsmarineret roastbeef

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Roastbeef:
1500 g roastbeef
30 g margarine
2 dl oksebouillon
4 gulerødder
4 fed hvidløg
8 tomater
12 sorte oliven udstenet
salt, friskkværnet peber
1 spsk hakket frisk persille
2 spsk Maizena
500 g frisk pasta
 
Rødvinsmarinade:
¾ dl olivenolie
1 løg
1-2 gulerødder
2 dl rødvin
1 tsk herbes de provence
2 fed hvidløg
5 peberkorn
 
Marinade: Varm olien og tilsæt løg og gulerod skåret i skiver.
Lad det sautere i 5 min.
Tilsæt rødvin, provencekrydderi, knuste hvidløg samt peberkorn og kog
sagte 15 min under låg.
Afkøl og si marinaden.
  
Læg kødet i et smalt glasfad.
Hæld marinaden over og lad det trække tildækket 6-8 timer eller
natten over i køleskab.
Vend kødet af og til.
Tag kødet op og dup det tørt.
Brun det på alle sider i olie i en gryde. Hæld marinade og oksebouillon
ved.
Tilsæt gulerødder skåret i tykke skrå skiver og knust hvidløg og lad
kødet stege sagte under låg i 30 - 40 min, afhængig af tykkelse og af
hvor rødt man ønsker kødet. Vend kødet et par gange under stegningen.
Tag kødet op og lad det hvile 15-20 min tildækket.
Skum saucen for fedt, den skal ikke sies, og jævn med lidt Maizena rørt
op i koldt vand.
Lad tomaterne, der er flåede og skåret i både samt oliven dampe med i
saucen et par minutter.
Skær kødet i skiver og hæld saucen med grønsager over kødet, drys
med persille og servér fra fadet med frisk pasta kogt efter anvisningen
på emballagen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skipperlabskovs, MettesI år 2010 var denne dag den 1. april - narrenes dag, hvor Rundetårn blev flyttet til...
• Indonesisk risret med omeletstrimler og grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt marineret i hyldeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!