Logo

Sortsild - Sorte sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Saltsild vandes ud et døgn. (Skift vandet nogle gange).
Tag dem op og rist dem fx. over en transportspand med brændenælder og halm i bunden.
De skal ikke ristes så meget, de skal være sorte, men ikke tørre.
Spis dem straks med små kolde pillekartofler til.
(Det er bedst, hvis de er kogt dagen i forvejen).
Hertil snaps og hjemmebrygget øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her