Logo

Stegt laks med melon og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt laks med melon og lime

 

Nyd de friske og frugtige meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og som tilbehør til fisk og lyst kød.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8-10 min.

 

#

300 g laksefilet

½ spsk olie

½ melon (cantaloup, netmelon, honningmelon)

2-3 forårsløg

 

Marinade:

½ spsk farin

½ spsk soja

1 tsk fintrevet limeskal (øko)

1 spsk limesaft

1 spsk olie

salt og peber

 

Tilbehør:

brød eller nye kartofler

*

Pisk marinaden sammen.

 

Befri melonen for frø og skræl, og skær den i terninger.

Drys dem med lidt salt.

 

Krydr laksen med salt og peber, og steg den på en varm pande med olie i 3-5 min på hver side - først på skindsiden.

 

Anret med melonstykker, dryp marinaden over, og drys med fintsnittet forårsløg.

Server med brød eller friskkogte kartofler.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?