Logo

Appelsinkage - Bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør
200 g sukker
1 æg
275 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
75 g hasselnøddekerner
2 ½ dl cremefraiche 18 %
reven skal og saft af en appelsin
75 g rosiner

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør ægget i.
Bland hvedemel med natron og bagepulver og rør det i dejen.
Hak nødderne og kom dem i dejen sammen med cremefraiche.
Tilsæt reven appelsinskal, appelsinsaft og rosiner.
Kom dejen i en smurt bradepande, ca. 25x25 cm og bag kagen 30-40 minutter ved 180°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her