Logo

Pasta med Laks og Sauce Mornay

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g Conchiglie pasta
30 g smør
200 g forårsløg finthakket
3 fed knuste hvidløg
1 spsk hvedemel
2,5 dl mælk
250 g cremefraiche
1 spsk citronsaft
500 g laks i store tern
30 g persille hakket
Salt
Peber, friskkværnet

Kog pastaen "al dénte" i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, sigt pastaen og skyl den under kold vand og kom den tilbage i gryden.

Smelt smørret i en mellemstor gryde, tilsæt hvidløg og løg. Steg ved svag varme til løgene er blanke. Steg laksestykkerne med et par minutter, drys melet på og bag det ind i 1 minut. Bland mælk, cremefraiche og citronsaft i en skål eller kande, og tilsæt blandingen gradvist under omrøring. Varm det godt igennem ved moderat varme i 3 minutter, eller til blandingen koger. Smag til med salt og peber.

Kom herefter pastaen og persillen i og lad det varme igennem et par minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her