375 g  chokolade
2-3 kopper smør
6 æggeblommer
6 æggehvider
6 spsk  hvedemel
 
Is: 
½ l. fløde
6 æggehvider
250 g  flormelis
* Tilberedning
Smelt smør og chokolade i et vandbad. 
Pisk æggeblommer i og rør det glat. 
Tilsæt hvedemel og rør massen ned i temperatur. 
Pisk æggehvider stive og vend det i massen. 
Massen fordeles i smurte forme med sukker (brug fx kopper som forme) bages i 12-15 min i 180 ºC.
Is :
Pisk æggehviderne helt stive og kom flormelis i og pisk til en marengs. 
Pisk så fløden til skum og vendes i marengsen og der tilsættes lakridspulver. 
Hældes i forme (brug fx kopper) og fryses ned.
Appelsinsaft koges ned til en sirup og der kommes skåret litchefrugt i og anrettes rundt om is og chokolade.