Logo

Stegte fiskefileter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rødspætte eller skrubbefiletter
1 citron
smør til stegning

Grønsager:
1 lille fennikel
1 rød peberfrugt
2-3 kviste blegselleri
3 forårsløg

Begynd med grønsagerne.
Del fennikel i kvarte og kom dem i en gryde med peberfrugt delt i store
terninger, delte blegselleristilke og skivede forårsløg.
Hæld så meget vand ved, at det står halvt op om grønsagerne.
Drys med salt og peber.
Kog i 10 minutter.
Drys fisken med salt og peber og rist den på begge sider i gyldent
fedtstof.
Dæmp varmen og lad fisken stege færdig ved svag varme.
Anret grønsagerne sammen med de stegte fileter.
Læg citronbåde ved.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her