4 svinekoteletter 
1 spsk smør 
Sauce: 
2 løg 
4 tomater 
½ agurk 
1 spsk smør 
2 appelsiner 
2 spsk sukker 
3 spsk hvidvinseddike 
4 spsk sojasauce 
1 tsk tørret ingefær eller 2 tsk frisk reven 
2 spsk Maizena 
¾ dl vand 
salt og peber 
Pil løgene. Skær løgene i skiver og tomaterne i både. 
Skræl agurken. 
Skær den igennem på langs og derefter i tynde skiver. 
Bland løg og smør i tildækket skål. 
Tilbered på 650 watt i 5 minutter. 
Smelt smørret på panden til koteletterne og steg dem , mens saucen tilberedes. 
Pres appelsinerne. 
Bland tomaterne, agurkerne, sukker, hvidvinseddike, sojasauce, appelsinsaft og ingefær i de dampede løg. 
Tilbered på 650 watt i 4 minutter. 
Rør Maizena ud i vandet og bland i saucen. 
Tilbered på 650 watt i 4 minutter. 
Smag til med salt og peber. 
Server saucen til stegte koteletter og giv brød eller løse ris til.