Logo

Mynteparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g friske mynteblade
2 dl vand
110 g sukker
Saft af 1 citron
2 ½ dl piskefløde
 
Skyl myntebladene godt og lad dem dryppe af i en si.
Kog vand og sukker i 15-20 minutter ved jævn varme.
Tag gryden fra varmen og lad sukkerlagen svale.
Hak myntebladene fint og kom dem i sukkerlagen.
Frys blandingen til den bliver grødet.
Skrab jævnligt den frosne is fra siderne så massen fryses ensartet.
Pisk fløden stiv og vend den i den grødede is.
Frys atter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her