Logo

Lenes farsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g oksefars
400 g flæskefars
2 æg
salt og peber
et revet løg
en smule hvedemel
1 bæger hvidløgsflødeost
1 pakke butterdej
 
Bland farsen med æg, salt, peber, revet løg og hvedemel og lad den hvile.
Optø butterdejen til den er rulleklar og rul den ud til den passer til et mellen ovnfast fad.
Læg butterdejen i fadet, fyld halvdelen af farsen på dejen og derpå fordeles et lag af hvidløgsosten, gerne hele bægeret.
Dernæst kommes resten af farsen ovenpå og farsbrødet pakkes ind i butterdejen og lukkes til.
Bages i ovn ved 200°C i 1 time.
Tilbehør: kartofler skåret i trekanter og rå steges på pande, eller pommes frites.
Der serveres en god bretagnesauce til, samt grønsager af eget valg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her