Logo

Kylling chopsuey

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-400 g kyllingebryst eller filet uden skind og ben (kyllingekødet kan erstattes med kalkunfilet)
1 spsk olie

1 porre i tynde skiver (ca. 150 g)
1 løg i tynde skiver (ca. 75 g)
3 stilke fintsnittet bladselleri (ca. 150 g)
150 g fintsnittet kinakål eller hvidkål
1 spsk olie

1 bakke champignon (250 g)
1 dåse bambuskud (ca. 200 g drænet vægt)
3 dl hønsebouillon

2 spsk majsstivelse rørt ud i lidt vand
3-4 spsk kinesisk soya
evt. salt og friskkværnet peber
100 g bønnespirer

Skær kødet i tynde strimler og svits det i olie i en wok eller sautepande
Tag kødet op og kom olie i wokken
Tilsæt de fintsnittede grønsager lidt efter lidt, svits dem (uden de tager farve) i ca. 3 minutter
Kom kødet tilbage i wokken, smag til med soya og evt. salt
Jævn retten med majsstivelsen og varm kødet igennem
Tilsæt bønnespirerne og læg låg på
Sluk for kogepladen og varm retten færdig ved eftervarmen i yderligere 3 minutter (grønsagerne skal stadig være sprøde)
Serveres med løse ris, gerne basmati

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her