Logo

Tournedos af hakket struds

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket strudsekød
1 pk.bacon
4 friske tomater
1 dl tomatpuré
1 bouillonterning
frisk timian
smør til stegning
salt/peber

Start med at lave en god kraftig tomatsauce.

Sæt bouillonen over at koge, skær de friske tomater i små terninger (uden skal) og hæld dem op i bouillonen sammen med tomatpuré, timian og peber.
Lad det småsnurre under låg et kvarters tid - gerne mere.
Smag til med salt.

Form det hakkede strudsekød til bøffer og vikl en skive bacon eller to om hver.
Drys med salt og peber og steg dem på pande eller grill, som du ville stege en almindelig hakkebøf.

Ret bøfferne an på et fad eller tallerkner, hæld tomatsaucen over og læg evt. en kvist frisk basilikum ved.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her