Logo

Nougatparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Ca. 15 personer)
 
10 æggeblommer
90 g sukker
1 stang vanilje
300 g chokolade (gerne 100 g bitter og 200 g mørk)
3-4 dl piskefløde
 
Nougat:
100 g sukker
150 g hakkede nødder
 
1. Pisk æggeblommerne med sukkeret og kornene fra 1 stang vanilje.
2. Smelt chokoladen og vend det i æggene.
3. Pisk fløden let.
Bland dette i chokoladen så det bliver til en luftig parfaitmasse, der gerne må changere.
4. Frys massen i den form, du ønsker.
5. Brun sukkeret og karameliser nødderne deri.
Afkøl og hak nødderne.
6. Ved serveringen vendes / drysses nødderne i parfaiten.
 
Server gerne parfaiten med Citrontærte samt æbler/pærer og svesker kogt i rødvinssukkerlage.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her