Logo

Hakkebøffer med marinerede hvidløg og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hakket oksekød
1 glas paprika- chili marinerede hvidløg ( gerne "Svansø")
1 bæger feta evt. i tern
til stegning: olie eller margarine

Pres hvidløgene med en hvidløgspresser ned i kødet.
Brug den samme hvidløgspresser til at presse fetaosten også ned i kødet.
Ælt det hele godt sammen.
Form bøfferne flade og runde (som almindelige hakkebøffer)
Steg dem på panden til det er gennemstegt.

Tips: bøfferne kan også bruges på grill, hvis ikke bøfferne hænger sammen kan man evt kom 1 æg i for at binde farsen.
God appetit, det smager herre godt!!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her