Logo

Stegt laks med bagt dildkartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver frisk laks a 100 g
4 bagekartofler
1 bdt dild
salt
peber
margarine
1 æggeblomme
1 - 2 dl piskefløde
pynt: 1 citron

Vask kartoflerne, prik dem og bag dem mindst 1 time. Når de er bagte, deles de i halve og kartoffelkødet skrabes forsigtigt ud af skallen, så den ikke går i stykker.
Kartoffelmassen røres med hakket dild, lidt margerine og piskefløde efter behov, denne mos kommes i skallerne . Mosen bages nu ca. 10 min. i ovnen. Imens steges laksen.

Serveres evt. med tomatsalat eller agurksalat og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her