Logo

Oksekød med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksemørbrad
2 spsk olie
2 spsk skrællet ingefær skåret i tændstiktynde pinde
2 tomater (flået, klemt fri for kerner og hakkede)
1 tsk sukker
1 spsk rødvinseddike
2 spsk soyasauce
salt
peber

Skær oksemørbraden i meget tynde skiver /strimler. Varm olien op i en wok og steg kød og ingefær i et minut. Hæld fedtet fra, kom de hakkede tomater i. Skru ned for varmen og tilsæt sukker, eddike og soyasauce. Lad det koge sammen i et par minutter og smag til med salt og peber. Server med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her