
Blommer til dessert? Ja, det smager fantastisk godt! Server også
gerne med lækker creme, og du har en super velsmagende dessert, dine gæster vil
glædes over.
Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: ca. 20 min. 4 personer 
 
#
8-12 store blommer 
2 spsk sukker 
1 dl hvidvin eller
hyldeblomstsaft 
200 g cremefraiche
18% 
2 friske æggeblommer
2-3 spsk flormelis 
*
 
VASK blommerne, og
prik dem med en gaffel. 
 
DRYS sukker i bunden
af et ovnfast fad, og hæld vin eller saft i. 
Læg blommerne i
fadet, og sæt det i ovnen ved 200 °C i ca. 20 min., afhængigt af hvor modne
blommerne er. 
 
ØR cremefraiche med
æggeblommer og flormelis. 
 
SERVER de lune
blommer med cremen. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin