Logo

Moskusoksesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g kød
2 store hakkede løg
2 stk bladselleristænger, hakkede
1 fed hvidløg
¼ kop sherry
Basilikum
Rosmarin
Laurbærblad
3-4 peberkorn
2 kartofler skåret i meget små terninger
½ kop bulgur
 
Skær kødet i terninger på ca. 2,5 cm.
Brun kødet med løg og hvidløg i smør eller olie.
Når kødet er brunet fyldes vand i gryden, og krydderier tilsættes.
Lad det småkoge i en time, eller indtil kødet er mørt.
Tilsæt bulguren og lad det koge videre.
Lige inden suppen er færdig tilsættes kartofler, og det hele koger
videre indtil kartoflerne er færdige.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.731 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her