
10 dl vand 
1 kg bagekartofler skrællede,i mindre stykker
150 g rødløg i både
300 g aubergine i store tern
150 g gulerødder i grove stykker 
25 g smør 
2 tsk groft salt 
friskkværnet peber 
Krydret ostedrys 
100 g Apetina i tern naturel 
75 g forårsløg grofthakkede
2 spsk friske timianblade 
Pynt: friske timiankviste 
Hertil: 500 g stegt kød, fx svinemørbrad
 
Bring vandet i kog i en stor gryde og tilsæt kartoflerne. 
Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min. 
Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. 
Tilsæt løg, aubergine, gulerødder og smør. 
Vend godt rundt og fordel grønsagerne på en plade med bagepapir. 
Drys med salt og peber.
 
Krydret ostedrys: 
Mos osten groft og bland den med forårsløg og timian.
Drys den krydrede ost over grønsagerne og bag dem midt i ovnen ca. 20 min. ved 250°C - vend et par gange undervejs.
 
Fryseegnet: Nej