Logo

Brygmesterens Ølkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g mørk farin
1 æg
500 g hvedemel
1 brev brun bagepulver
2 tsk natron
1 Dana Hvidtøl

Æg og farin piskes godt sammen, bagepulver og natron blandes i melet, derefter blandes melblandingen og hvidtøl skiftevis i æg-farin blandingen.
Dejen fordeles i to smurte og meldryssede sandkageforme størrelse ca. 9x27 cm.
Bages i ca. 55 minutter ved 200°C.
Serveres med godt dansk smør til !

PS! Husk nu Dana Hvidtøl! fra Thy.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her