Logo

Kanin i esdragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin, 1,5 kg
2 gulerødder
1 løg
½ selleri
krydderbuket (persille, timian, laurbærblad)
4 - 5 dl bouillon
1 dl piskefløde
1 spsk friskhakket estragon
1 spsk dijonsennep
1 dl cremefraiche

Del kaninen i mindre stykker, drys med salt og peber, brun dem i en gryde.
Læg grønsager og krydderurtebuketten ved, og småsteg kaninen i bouillonen en times tid.
Tag kødet op, si suppen og tilsæt estragon og fløde.
Kog saucen i ca. 5 minutter.
Rør sennep og cremefraiche i - nu må den ikke koge igen - og smag til.
Server kødet i saucen, gerne med råstegte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her