Logo

Pærer i chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 pærer
saft fra 1 citron
1 dl sukker
100 g bitter chokolade
1 spsk smør
 
Skræl pærerne forsigtigt, lad stilken sidde tilbage.
Dryp med citronsaft over de friskskrællede pærer.
Sæt sukker og 1 dl vand til at koge i en lille gryde.
Lad de skrællede pærer dampe med i sukkerlagen, ca. 10 min.
Tag pærerne op.
Lad lagen koge ind mens chokoladen smeltes i vandbad over den.
Når chokoladen er smeltet, røres den resterende sukkerlage i chokolademassen, og smørret kommes ved.
Chokoladesaucen serveres til pærerne eller pærerne dyppes i saucen før
servering.
Desserten kan også serveres med et drys hakkede hasselnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her