Logo

Smør - Blue cheese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det er fyldt med en fristende smag, der er klar til at smelte ned over grillet svinekød eller kylling.

 
50 g letsaltet smør, blødt
50 g blå ost fx Roquefort, Stilton eller Danablu
25 g fuldfed blød flødeost
1 spsk hakket frisk persille
salt og friskkværnet sort peber
 
Blend smørret, den blå ost og flødeosten i en blender til det er jævnt.
Rør persillen og krydderierne i, form det til en rulle og køl det ned til det bliver fast eller skal bruges.
 
Hvad kan være bedre end denne velsmagende smør, der kan laves i forvejen og kan holde i op til 1 uge i køleskabet eller op til 2 måneder i fryseren. De er gode skåret i skiver og serveret på enhver slags grillet kød eller grønsager, især majs og bagte kartofler. Så kom i gang og hiv smørret frem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her