Logo

Små frække deller med chili,lime og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hakket svinekød,ca 10 % fedt
½ tsk salt
2 løg
1 lillechili
1 tsk olie
½ ds kokosmælk
1 spsk stærk karrypasta eller 1 spsk tørret karry
1 limefrugt
salt
peber

Kog risene.

Rør kødet med salt,1 finhakket og finthakket chili.
Form kødet til små frikadeller og brun dem i olie ved god varme i en dyb pande.
Skru ned til middel varme og steg dem færdig ca. 5 minutter.
Tag dem op af panden.

Kom 1 løg i både, karry, lidt limesaft og kokosmælk på panden.( husk at ryste dåsen før den åbnes) Lag det simre i ca 5 minutter.

Læg de små deller tilbage i saucen, smag det til og varm det godt igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.474 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her