Logo

Klassisk koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klassisk koldskål

 

En meget simpel og klassisk koldskål. Den er perfekt som et mellemmåltid, dessert eller hvis du trænger til lidt godt.

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 40 min.

 

# Ingredienser til Klassisk koldskål:

1 bæger pasteuriserede æggeblommer (svarer til to æggeblommer)

4 spsk sukker

1½ tsk vaniljepulver (rent vaniljepulver, ikke vaniljesukker)

½ l Kærnemælk

½ l tykmælk

1 citron, saften heraf

*

Kom æggeblommer og sukker i en skål og pisk det hvidt og luftigt.

Tilsæt vaniljepulver og pisk det sammen med æggesnapsen.

Tilsæt tykmælk og kærnemælk og pisk koldskålen til massen er jævn.

Smag til med citronsaft.

Lad gerne koldskålen trække i køleskabet i 30 min. inden servering.

Server evt. med kammerjunker og friske bær til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her