Logo

Chok/makron muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
300 g sukker
125 g hvedemel
125 g knuste makroner
125 g smeltet margarine
¼-½ plade hakket mørk chokolade    
 
Æg og sukker piskes luftig. tilsæt hvedemel og makroner.
Margarinen smeltes og kommes i.
Tilsæt til sidst chokolade stykkerne.
Bages i ovnen i 15-30 min. ved 190°C.
Tips: Det er bedst at bruge silikone muffinform, da de ellers kan hænge
fast!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her