Logo

Hvidkål i karry - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Kogetid i trykkoger: 10 min.

# Ingredienser

1 lille hvidkålshoved skåret i strimler
500 g magert svinekød i terninger
3 spsk smør eller margarine
3 tsk karry
1½ dl vand 
1 tsk timian
2 tsk groft salt
groftkværnet peber

* Tilberedning

Brun først kødstykkerne i fedtstof i trykgryden, derefter den strimlede hvidkål sammen med karryen.
Hæld vandet ved og tilsæt krydderierne.
Luk for trykgryden og bring den på tryk.
Lad retten koge i 10 min.
Tag trykket af gryden og smag retten til med salt og peber.
Sennep og groft brød serveres til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her