Logo

Kinesisk kålgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kinesisk kålgryde

500 g magert flæskesmåkød

smør eller margarine

1 spsk ægte soya

2 porrer

500 g spidskål eller sommerhvidkål

3 spsk lyse rosiner

1 spsk eddike

Tilbehør: løse ris - se Tillæg

*

Skær kødet i små, tynde skiver og brun dem hurtigt i smør eller margarine.

Tilsæt soya og 2 spsk vand og lad det snurre under låg i ca. 45 minutter, vend det nu og da.

Brun 3 spsk fedtstof i en stor pande og svits porrerne, der er delt i tynde skiver, og den snittede kål let heri.

Hæld det i gryden til kødet og tilsæt rosiner og eddike.

Lad retten snurre sagte i endnu 10-15 minutter.

Server løskogt ris til retten. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her