Logo

Nougatmousse med Kumquatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g nougat
250 g mørk chokolade med højt kakaoindhold
5 dl piskefløde
100 g hasselnødder
4 blade husblas
 
Sauce:
100 g kumquats
3 dl appelsinsaft
75 g rørsukker
1 vaniljestang
Maizena
 
Rist nødderne i ovnen ved 200°C i 6-7 minutter. Gnid hinderne af, når de er blevet kolde og hak dem fint.
Læg husblas i blød i koldt vand i 8-10 minutter.
Skær nougat og chokolade i små stykker.
Kom halvdelen af fløden i en gryde, kog den op og tag gryden af varmen.
Knug væden af husblassen og opløs den i fløden.
Tilsæt chokolade og nougat og rør til alt er opløst.
Rør ca. ⅔ af nødderne i. Pisk resten af fløden til skum og vend den i den afkølede chokoladeblanding.
Kom cremen i ringforme eller i små kopper foret med film og lad den køle af i mindsst 2 timer.
Pynt moussen med resten af nødderne.


Sauce: Kom saft, sukker og vaniljekorn i en gryde og bring blandingen til kogepunktet. Jævn saucen med Maizena, tilsæt skivede kumquats og køl saucen af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her