Logo

Havtaske med savojkål og sesam / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g savoykål
1 rød peberfrugt
600 g havtaskefilet
salt og peber
2 æggehvider
2 spsk Maizena
80 g sesamfrø
6 spsk planteolie
1 tsk karry
1 knsp muskatnød
4 spsk sherry
1 ¼ dl hummerfond
1 spsk sherryeddike
100 g udblødte gule linser
1 spsk små kørvelblade

Skær savoykålen over på langs og fjern stokken.

Skær bladene i 1 cm brede strimker.

Skær peberfrugterne over på langs og fjern kerner og hinder.

Skyl de halve peberfrugter og skær dem i små tern.

Skær fiskefileterne i mundrette stykker og drys dem med salt og peber.

Pisk æggehviden til let skum og rør Maizena i.

Dyp først fiskestykkerne i æggehvide og derefter i sesamfrø.

Tryk paneringen fast på fiskestykkerne.

Varm wokken op og hæld olie i.

Steg fiskestykkerne på alle sider i 3 minutter.

Tag dem op og hold dem varme.

Kom grønsagerne i fedtstoffet og giv dem 6 minutter under omrøring ved jævn varme.

Tilsæt karry og muskatnød.

Hæld sherry, hummerfond og eddike i og bring retten kortvarigt i kog.

Bland linserne i og lad dem stå og simre lidt.

Anret fiskestykkerne på grønsagerne og server retten med et drys kørvelblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her