Logo

Hakkebøffer med krydret flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøffer med krydret flødeost

500 g hakket oksekød

4-8 skiver bacon

salt og peber

Krydret Flødeost:

60 g flødeost

½ fed hvidløg

½ tsk finhakket frisk eller tørret rosmarin

1 spsk hakket persille

salt og peber

Tilbehør: nye kartofler og salat

 

Del kødet i 4 lige store dele.

Ælt kødet igennem, og form det til bøffer.

Hak bøfferne let med en kniv på begge sider.

Vikl bacon omkring bøfferne, og fastgør baconstykkerne med en tandstik, eller bind kødsnor omkring.

Grill bøfferne på begge sider, til de er gennemstegte.

Drys med salt og peber.

Rør flødeosten sammen.

Læg en skefuld flødeost på hver bøf.

Server bøfferne med små nye kartofler og salat.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?