Logo

Pasta vendt med lemondressing, plukket laks og babyspinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 lakse portioner

½ tsk. citronpeber

4 skiver lufttørret skinke

2 pakker frisk båndpasta fra køleboks

Lemondressing:

2 spsk. citronolie eller alm. god koldpresset olivenolie

3 spsk. citronsaft

½ spsk. honning

fintrevet skal fra 1 økologisk citron

½ - 1 tsk. citronpeber

salt

babyspinat

1 potte basilikum

 

Læg laksestykkerne i en lille bradepande med bagepapir.

Drys laksen med citronpeber og stil dem midt ovnen ved i ca. 10 minutter.

Læg skinkeskiverne på bagepapir og bag dem i ovnen samtidig med laksen ca. 5 minutter.

Kog pastaen i rigeligt saltet vand efter anvisning på emballagen.

Pisk dressingen sammen og vend den i pastaen sammen med spinat og basilikum.

Pluk fisken i mindre stykker og riv skinken i mindre stykker.

Bland begge dele i pastaen og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her