Logo

Oksekød i bønnesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk olie
1 fed hvidløg
1 spsk revet ingefær
1 løg i skiver
350 g tykstegsfilet i strimler
2 tsk sesamolie
½ rød peber i skiver
100 g bønnespirer
75 g sukkerærter
2 spsk sort bønnesauce
1 spsk soya
1 dl oksebouillon
1 tsk sukker
1 tsk majsstivelse
1 spsk vand

Opvarm olien i en wok og lynsteg hvidløg og ingefær i 1 minut.
Kom løg og kød på panden og lynsteg 3 minutter til kødet er brunt.
Tag det af panden og sæt det til side.
Opvarm sesamolien på panden og lynsteg rød peber, bønnespirer og
sukkerærter 1 minut.
Tilsæt sort bønnesauce, soya, bouillon, sukker og jævning og kog det under konstant omrøring til saucen tykner.
Kom kødet til bage på panden og varm retten igennem.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her