Logo

Pink koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g jordbær
¾ l. a-38
¾ l. kærnemælk
2 appelsiner
Skallen af ½ appelsin
2 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker

Jordbærrene piskes ud med A 38 og kærnemælk, smages til med sukker og vaniljesukker. Pres saft af de 2 appelsiner og tilsæt saften i mælkeblandingen sammen med appelsinskal. Røres godt og servers iskoldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her