Logo

Laksefarseret isingfilet med purløgssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g isingfiletter
200 g laks
2 dl fiskefond (evt. 2 dl vand og ⅓ bouillonterning)
2 dl hvidvin
1 dl fløde
1 bundt purløg
salt og peber
500 g spinat frisk
1  skalotteløg
2  tomater
 
Laksefarseret isingfilet:
Krydr isingfileterne med salt og peber.
Skær laksen i tynde skiver og læg et lag ovenpå fileterne og rul den sammen.
Læg rullerne i et fad og tilsæt fond og hvidvin.

Overdæk med folie og damp dem i en varm ovn ved 180°C i 10-12 min.

Purløgssauce:
Hæld væden fra fisken op i en gryde og lad det koge ind til det halve.
Tilsæt fløde og lad det kog op igen.
Jævn evt. med Maizena.
Smag til med salt og peber, og tilsæt til sidst masser af hakket purløg.
Spinat/tomat sauté:
Kernerne fra tomaterne fjernes og tomatkødet skæres i strimler.
Løget hakkes meget fint.

Smelt smørret i en gryde, tilsæt løg, tomat og spinat og sauter det hele i ca. 1 min. indtil spinaten falder sammen.
Krydr med salt og peber.
Server retten med ovnstegte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her