Logo

Kringle Bit

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

bagværk

75 g gær
1 kg hvedemel
250 g margarine
100 g sukker
½ l mælk
flormelis (til glasur)

Remonce:
250 g margarine
200 g sukker
kanel 4 tsk med top

Hvedemel, sukker og margarine blandes. Kold mælk røres med gær og det hele æltes sammen i hånden. Rulles ud i 3 kringler. Remonce ( ingredienserne smeltes, blandes og afkøles) kommes på og kringlen bøjes over og lukkes på midten. Hæves i 15 minutter. Bages ved 225ºC i 20 minutter. Når kagen er kølet næsten af, kommes glasur på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her