Logo

Snurrelabskovs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ kg oksekød
2 dl vand
½ kg kartofler
¼ kg gulerødder
2 stk porrer
2 tsk salt
2 stk (100 g) løg
¼ tsk peber
persille
 
Vask kødet og skær det i terninger, bring vandet i kog, kom kødet i og lad det småkoge mens urterne vaskes, renses og skæres i skiver.
Kom urterne i gryden, drys salt og peber på og lad det småkoge til det er mørt.
Server hakket persille til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her