Logo

Linseskaller med æble-vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 linseskaller
2 - 3 æbler
1 dl sukker
1 stang vanilje
½ dl vand
100 g mascarpone-ost
 
Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i små tern.
Sæt æblerne over at koge med sukker, flækket vaniljestang og vand.
Når æblerne er møre, efter ca. 2 min., tages de af varmen og stilles til afkøling.
Mascarpone-osten røres lind, og den afkølede æblekompost vendes i.
Fyld cremen i skallerne.
Pynt evt. med lidt æble.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her